Ingrediente
- 1/2 kg carne de vitel
- 1/2 kg ceapa
- condimente
- 2 linguri psta de tomate
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Ceapa o cureti, o toci marunt si o calesti in 50 ml ulei cat sa se moaie.
Carnea o tai bucati si o calesti in uleiul ramas, cat sa se rumeneasca putin. Amesteci carnea cu ceapa, adaugi condimentele,o ceasca de apa si dai la fiert. Daca e nevoie, mai adaugi apa. La final, adaugi pasta de tomate, mai dai un clocot si servesti cu mamaliguta sau cartofi piure si muraturi
Carnea o tai bucati si o calesti in uleiul ramas, cat sa se rumeneasca putin. Amesteci carnea cu ceapa, adaugi condimentele,o ceasca de apa si dai la fiert. Daca e nevoie, mai adaugi apa. La final, adaugi pasta de tomate, mai dai un clocot si servesti cu mamaliguta sau cartofi piure si muraturi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu